Véget ért a nyári IncQuery Labs Gyakornoki Program

A nyár folyamán 15 hallgató teljesítette nálunk szakmai gyakorlatát. A 10 hetes program alatt aktuális ipari projektjeinkbe kapcsolódhattak be a gyakornokok. Legtöbben Internet of Things fejlesztéseinkben vettek részt, ezen belül is a TeqBox és a BME Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport által fejlesztett és cégünk támogatásával megvalósuló MoDeS3 projektben.  

Ezekhez kapcsolódóan a gyakornokok főként az energiatakarékos vezetéknélküli kommunikációs technológiák, a szenzor-alapú adatgyűjtő rendszerek, a gépi látás, a mozgásérzékelés, valamint az automatikus tesztelés témákban kaptak feladatokat.  

Az IoT mellett autóipari projektjeinkbe is betekintést nyerhettek a diákok, és a követelménykezelő rendszerek, valamint a modelltranszformáció terén szerezhettek gyakorlati tapasztalatot. 

 

Tudj meg többet gyakornoki programunkról! 

Az IncQuery Labs változatos lehetőségeket biztosít a hallgatóknak, hogy egyetemi tanulmányaik mellett szerezhessenek gyakorlati tapasztalatot ipari projektekben. Gyakornoki Programunk keretében 10 hetes, fizetett nyári szakmai gyakorlatot teljesíthettek nálunk, és sikeres együttműködés esetén a tanulmányok folytatása mellett hosszú távon is csatlakozhatsz csapatunkhoz. 

Gyakornokként bekapcsolódhatsz autóipari, IoT, telekommunikációs és repülőipari K&F fejlesztéseinkbe, és megismerheted a projektben résztvevő vezetőket és szakembereket, valamint cégünk működését és mindennapjait. 

Emellett szakmailag is támogatjuk azokat a gyakornokokat, akik tudományos diákköri kutatási témájukban szeretnének mélyebb, gyakorlati ismereteket szerezni. Büszkék vagyunk arra, hogy korábbi programjaink során az itt gyakorlatozó fiatal kutatók mindegyike TDK témájához illeszkedő területen dolgozott. 

Ha érdekel a gyakornoki program, és szeretnél jelentkezni, vagy kérdésed merült fel, írj nekünk a jelentkezes@incquerylabs.com email címre.