Novemberi Eclipse DemoCamp Budapest

Sikerrel zárult a múlt heti Eclipse DemoCamp Budapest, reméljük, mindenki jól érezte magát a rendezvényen. Az este során az előadók nem csak az Eclipse-et közvetlenül érintő témákkal foglalkoztak, de a telekommunikáció és az autóipar sajátosságait is körüljárták. Ezúton is köszönjük az előadóknak, hogy megosztották szaktudásukat, véleményüket, gondolataikat.

Ráth István - Best of EclipseCon Europe - István előadásában bemutatta, hogyan változott az Eclipse ökoszisztéma az elmúlt években, mik a legújabb trendek és újítások, melyek minden Eclipse felhasználó számára érdekesek lehetnek.

Seres Gergely - Eclipse alapú technológiák alkalmazása az Ericssonnál - Gergely elmesélte, hogyan milyen kihívásokkal kell szembenézni egy nagyvállalatnak, milyen felhasználási területei lehetnek az Eclipse-nek a telekommunikáció területén. 

Zsoldos Balázs - OSGi alapú alkalmazások hatékony fejlesztése Maven+Eclipse eszközökkel - Balázs arról beszélt, milyen nehézségekkel néz szembe a programozói szakma munkavégzés során, milyen tényezők vezetnek hatékonyságvesztéshez és hogyan segített mindezen az Eclipse.

Ondró Tamás - A jövö autóipari trendjei, automatizált közlekedés a mindennapokban - Tamás előadása bemutatta, milyen nehézségekkel néz szembe az autóipar és milyen távlatokban érdemes gondolkodnunk az automatizált közlekedésröl.

Köszönjük a támogatást az Ericsson Hungary-nek és az Eclipse Foundationnek.

Ne maradjatok le a következő DemoCampről sem, csatlakozzatok Meetup csoportunkhoz: https://www.meetup.com/Eclipse-Enthusiasts-Budapest/

photo by: Norbert Andódy